MediaTek Helio P70 обходить по продуктивності платформи Kirin 710 і Snapdragon 636

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми знаємо, одним з перших смартфонів у світі на базі однокристальної системи MediaTek Helio P70 стане Realme U1. Цей апарат вже встиг засвітитися на одній живій фотографії, а зараз джерело публікує інше фото – порівняльне. Причому якщо Kirin 710 відстає не сильно, то Snapdragon 636 – вже серйозно.

На картинці три смартфона (зліва направо): Redmi Note 6 Pro, Honor 8X і, власне, Realme U1, позначений індексом RMX1833. На екрани всіх трьох моделей виведені результати тесту AnTuTu, що дозволяє порівняти продуктивність платформ. І як видно, переможцем з цієї сутички вийшов саме Realme U1 – завдяки Helio P70. Kirin 710 трохи перевершує Helio P70 по процесорній частині, але поступається по частині GPU, а ось Snapdragon 636 поступається новій SoC MediaTek за всіма статтями тестованих підсистем.

Практично одночасно з цією фотографією в Мережі з’явився рендер Realme U1. Судячи з нього, новинка повторить багато раніше випущених моделей Oppo і Vivo, що хизуються каплевидним вирізом. Тильна панель теж оформлена стандартно: здвоєна камера в кутку і сканер відбитків пальців у центральній частині.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.