Інше

Найкращі водонепроникні чохли для iPad Air 5 у 2022 році

Share
Час читання: 2 хв.

В сучасному цифровому світі наші пристрої стають невід’ємною частиною повсякденного життя. Планшети, зокрема iPad Air 5, стали незамінними помічниками як для роботи, так і для розваг. Однак, наші цінні девайси завжди піддаються ризикам пошкоджень, особливо тоді, коли мова йде про вплив води. Ось кілька варіантів найкращих водонепроникних аксесуарів. Чехол ipad air 2022 точно стане вам у пригоді під час транспортування та активного користування.

Водонепроникний футляр XBK

Цей аксесуар повністю герметичний, водонепроникний, ударостійний кейс має захист екрану, але великим плюсом є те, що сам аксесуар не є габаритним. В комплекті йде змінний ремінець для зручного носіння планшету.

Водонепроникний футляр серії LifeProof NÜÜD

Цей водонепроникний чохол, розроблений відомим брендом LifeProof, охоплює всю поверхню iPad, закриваючи всі порти та динаміки, залишаючи при цьому екран доступним. Ця опція ідеально підходить для тих, хто насолоджується безпосереднім контактом з екраном або віддає перевагу використанню власного ультратонкого захисного екрану.

Водонепроникний чохол NIDOO

Цей чохол не є водонепроникним, але він виготовлений із водостійкого матеріалу, який знаходиться на зовнішній частині, всередині ж він має м’яку пухнасту внутрішню підкладку. Кейс краще підходить для того, щоб неочікувано потрапити під дощ, а не йти з ним ниряти. Є зовнішня кишеня, у який користувач може покласти дрібні речі, які потрібні вам. Придбати його можна у синьому, сірому, темно сірому і звісно ж рожевий.

Чохол DOMISO

Ця гнучка сумка зроблена з водонепроникної тканини зовні, а всередині вона м’яка та пухка. Дві зовнішні кишені з блискавкою призначені для зберігання аксесуарів. Також наявний отвір для шнура від навушників, USB-порт, верхня ручка для зручного перенесення та довгий регульований ремінь, який може бути прикріплений різними способами. Ви маєте вибір між чорним, червоним або темно-сірим кольорами.

Чохол Griffin Survivor All-Terrain

Для мандрівників, екстремалів та тих, хто веде активний спосіб життя, наступний чохол від Griffin Survivor All-Terrain для iPad Air 5 буде справжнім знахідкою. Цей чохол відповідає вимогам американського військового стандарту MIL-STD-810G, що свідчить про його надзвичайну міцність та надійність. Survivor All-Terrain — це водонепроникний та ударостійкий чохол, який додатково обладнаний гумовими заглушками для всіх роз’ємів та камери, а також може витримати падіння з висоти до 2.4 метрів.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Найкращий смартфон Samsung: Розкрито усі характеристики Galaxy A16

    Ресурс SamInsider опублікував характеристики майбутнього бюджетного смартфона Samsung Galaxy A16. Коли саме відбудеться прем'єра, невідомо,…

    03.10.2024

    Apple готує термінове оновлення iOS 18.0.1, а iOS 18.1 затримається

    Поки розробники продовжують тестувати iOS 18.1, Apple готується до релізу iOS 18.0.1 для всіх сумісних…

    02.10.2024

    Tencent може викупити компанію Ubisoft

    За інформацією видання, Tencent може придбати компанію Ubisoft. Зниження вартості акцій Ubisoft на 83% пов'язане…

    02.10.2024

    Samsung Galaxy S25+ здивує своїми характеристиками

    За характеристиками Samsung Galaxy S25+ перевершить попередника за всіма параметрами. Що відомо Samsung Galaxy S25+…

    02.10.2024

    Microsoft представила оновлення Windows 11 з функціями ШІ

    Оновлення стало доступним для всіх бажаючих. Воно включає безліч функцій штучного інтелекту. Компанія Microsoft представила…

    02.10.2024

    Apple продовжує розробку MacBook зі скляним корпусом і віртуальними елементами управління

    Apple зробила революцію на ринку смартфонів, відмовившись від фізичної клавіатури, і, схоже, тепер прагне зробити…

    02.10.2024