Інше

Новий очищувач повітря Sharp KI-G75EUW перешкоджає старінню шкіри та регенерує клітини

Share

Очищувачі повітря від легендарного японського бренду Sharp користуються величезною популярністю завдяки вбудованій системі іонізації Plasmacluster, яка перетворює задушливе повітря у приміщенні на свіже, насичене природними іонами. 

Але компанія-виробник не зупинилася на досягнутому й створила ще більш інноваційну технологію іонізації – Plasmacluster 25 000 нового покоління. 

Новий модельний ряд, серед яких очищувач повітря Sharp KI-G75EUW, представлено в українському магазині кліматичної техніки https://cleanairlove.com/ – офіційному дистриб’юторі бренду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справжня іонна злива 

Plasmacluster 25 000 – унікальна технологія, яка генерує позитивні й негативні іони високої концентрації та щільністю подачі. Працюючи в режимі іонного душу, очищувач повітря Sharp KI-G75EUW, оснащений інноваційною системою, швидко насичує повітря у приміщенні біполярними іонами, як це відбувається в природному середовищі на природі, перетворюючи повітря на кришталево чисте, еквівалентне високогірному.

Пристрій видаляє з повітря найдрібніші забруднювачі, зокрема вірус COVID-19, патогенні мікроби, частинки плісняви, побутові алергени (пил, пилок, шерсть тварин), а також запахи тютюну, формальдегідів та газів, дизельного пального, які потрапляють у приміщення з вулиці. 

Але є ще одна, вельми незвичайна, причина купити очищувач повітря Sharp KI-G75EUW https://cleanairlove.com/ochyshchuvach-povitria-sharp-ki-g75eu-w/. Це зволоження шкіри. 

Механізм утримання вологи в шкірі з використанням технології Plasmacluster

Результати випробувань, описані на офіційному сайті корпорації Sharp, підтвердили, що після 20-хвилинної експлуатації очисника повітря, оснащеного Plasmacluster 25000, ділянка шкіри навколо зовнішніх куточків очей учасниць експерименту мала більш сяючий, зволожений вигляд. При цьому пристрій працював з функцією зволоження повітря на середніх обертах вентилятора. 

Іонізація дійсно позитивно впливає на стан шкіри людини – зволожує, уповільнює процеси старіння, сприяє регенерації епідермісу. Відгуки покупців підтверджують: вони більше не страждають від сухості та стягнутості шкіри рук та обличчя, водночас краще сплять уночі, вдихаючи очищене повітря.

Регульований потік повітря

Щоб очистити й освіжити конкретний об’єкт, наприклад, одяг або м’які меблі, просто направте на нього потужний повітряний потік. 

“Завдяки опції Ion Spot очисник повітря Sharp KI-G75EUW цілеспрямовано бореться з неприємними запахами, бактеріями та іншими шкідливими речовинами й алергенами на одязі, м’яких меблях й текстилі”, – підтвердили в інтернет-магазині CleanAirLove. 

Це особливо корисно для людей з алергією та власників домашніх улюбленців, адже дає змогу швидко й ефективно усувати алергени з усіх предметів-пилозбірників. 

Регульований потік також забезпечує максимальну ефективність очищення повітря й мінімізує витрати електроенергії. Інакше кажучи, з Sharp KI-G75EUW великих рахунків за світло вам не світить. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Sharp
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024