Новий очищувач повітря Sharp KI-G75EUW перешкоджає старінню шкіри та регенерує клітини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очищувачі повітря від легендарного японського бренду Sharp користуються величезною популярністю завдяки вбудованій системі іонізації Plasmacluster, яка перетворює задушливе повітря у приміщенні на свіже, насичене природними іонами. 

Але компанія-виробник не зупинилася на досягнутому й створила ще більш інноваційну технологію іонізації – Plasmacluster 25 000 нового покоління. 

Новий модельний ряд, серед яких очищувач повітря Sharp KI-G75EUW, представлено в українському магазині кліматичної техніки https://cleanairlove.com/ – офіційному дистриб’юторі бренду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справжня іонна злива 

Plasmacluster 25 000 – унікальна технологія, яка генерує позитивні й негативні іони високої концентрації та щільністю подачі. Працюючи в режимі іонного душу, очищувач повітря Sharp KI-G75EUW, оснащений інноваційною системою, швидко насичує повітря у приміщенні біполярними іонами, як це відбувається в природному середовищі на природі, перетворюючи повітря на кришталево чисте, еквівалентне високогірному.

Пристрій видаляє з повітря найдрібніші забруднювачі, зокрема вірус COVID-19, патогенні мікроби, частинки плісняви, побутові алергени (пил, пилок, шерсть тварин), а також запахи тютюну, формальдегідів та газів, дизельного пального, які потрапляють у приміщення з вулиці. 

Але є ще одна, вельми незвичайна, причина купити очищувач повітря Sharp KI-G75EUW https://cleanairlove.com/ochyshchuvach-povitria-sharp-ki-g75eu-w/. Це зволоження шкіри. 

Механізм утримання вологи в шкірі з використанням технології Plasmacluster

Результати випробувань, описані на офіційному сайті корпорації Sharp, підтвердили, що після 20-хвилинної експлуатації очисника повітря, оснащеного Plasmacluster 25000, ділянка шкіри навколо зовнішніх куточків очей учасниць експерименту мала більш сяючий, зволожений вигляд. При цьому пристрій працював з функцією зволоження повітря на середніх обертах вентилятора. 

Іонізація дійсно позитивно впливає на стан шкіри людини – зволожує, уповільнює процеси старіння, сприяє регенерації епідермісу. Відгуки покупців підтверджують: вони більше не страждають від сухості та стягнутості шкіри рук та обличчя, водночас краще сплять уночі, вдихаючи очищене повітря.

Регульований потік повітря

Щоб очистити й освіжити конкретний об’єкт, наприклад, одяг або м’які меблі, просто направте на нього потужний повітряний потік. 

“Завдяки опції Ion Spot очисник повітря Sharp KI-G75EUW цілеспрямовано бореться з неприємними запахами, бактеріями та іншими шкідливими речовинами й алергенами на одязі, м’яких меблях й текстилі”, – підтвердили в інтернет-магазині CleanAirLove. 

Це особливо корисно для людей з алергією та власників домашніх улюбленців, адже дає змогу швидко й ефективно усувати алергени з усіх предметів-пилозбірників. 

Регульований потік також забезпечує максимальну ефективність очищення повітря й мінімізує витрати електроенергії. Інакше кажучи, з Sharp KI-G75EUW великих рахунків за світло вам не світить. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.