Інше

ТОП-3 недорогих смартфона Samsung для покупки у 2022 році

Share

Samsung по праву вважається одним із найавторитетніших і найнадійніших виробників мобільних телефонів у всьому світі. Цьому є багато підтверджень, які можна знайти в асортименті цього бренду. Нижче представлено трійку з них, що має невисокий цінник, але гідний функціонал з начинкою.

Samsung Galaxy A04s

Недорогий апарат, обладнаний великим дисплеєм діагоналлю 6.5 дюйми з роздільною здатністю 1600 на 720 пікселів. Матриця екрану телефону була зроблена згідно технології PLS TFT. Піксельна щільність екрана дорівнює 270 точкам на один дюйм.
Об’єм ОЗУ моделі може становити 3 або 4 гігабайти, а ємність внутрішнього сховища з пам’яттю для постійного зберігання файлів – 32, 64 або 128 ГБ. Також варто відзначити, що телефон має окремий лоток для картки пам’яті об’ємом до 1 ТБ.

Акумулятор Samsung Galaxy A04s має ємність в 5000 мАг. Він заряджається від комплекту живлення потужністю 15 Вт. На повноцінну зарядку смартфона піде 2 години 15 хвилин. У режимі веб-серфінгу апарат тримається до 12 години 30 хвилин, а в режимі очікування – до 120 годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колірні рішення моделі мають цілих чотири штуки:

  1. Чорний.
  2. Зелений.
  3. Мідний.
  4. Білий.

Сканер відбиток пальця смартфон захований в кнопки живлення. Тильна панель та бічні рамки корпусу виготовлені із пластику. Лицьова сторона покрита склом.

Samsung Galaxy M13

Даний бюджетник з’явився у продажу у червні 2022 року. Апарат випускається в таких кольорах:

  1. Синій.
  2. Зелений.
  3. Помаранчевий.

Пристрій отримав бічний сканер відбитка пальця, поєднаний із кнопкою вимкнення. На передній панелі корпусу екран діагоналлю 6.6 дюйма займає 82.7% від усієї площі. Він виготовлений за технологією PLS TFT.

Процесором агрегату став 8-ядерний Exynos 850 власного виробництва Samsung, який виконаний за 8-нанометровим техпроцесом. Його максимальна робоча частота дорівнює 2.0 ГГц. Об’єм 64 або 128 гігабайт.

Samsung Galaxy F23

недорогий смартфон, що з’явився на полицях магазинів у березні 2022 року, що виробляється в наступних дизайнерських варіаціях:

  1. Синій.
  2. Зелений.

Датчик відбитка пальця телефону вбудований у кнопку живлення на правому торці корпусу. Об’єм оперативної пам’яті телефону досягає 4/6 ГБ, а ємність накопичувача складає 128 гігабайт. Слот для картки пам’яті є.

Місткість акумулятора апарата дорівнює 5000 мАг. У комплекті постачання покупець отримує адаптер живлення на 25 Вт, що поповнює девайс енергією до 100% за півтори години. Як процесор тут задіяний американський чіпсет Qualcomm Snapdragon 750G з частотою роботи 2200 МГц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024