ТОП-3 недорогих смартфона Samsung для покупки у 2022 році

Samsung по праву вважається одним із найавторитетніших і найнадійніших виробників мобільних телефонів у всьому світі. Цьому є багато підтверджень, які можна знайти в асортименті цього бренду. Нижче представлено трійку з них, що має невисокий цінник, але гідний функціонал з начинкою.

Samsung Galaxy A04s

Недорогий апарат, обладнаний великим дисплеєм діагоналлю 6.5 дюйми з роздільною здатністю 1600 на 720 пікселів. Матриця екрану телефону була зроблена згідно технології PLS TFT. Піксельна щільність екрана дорівнює 270 точкам на один дюйм.
Об’єм ОЗУ моделі може становити 3 або 4 гігабайти, а ємність внутрішнього сховища з пам’яттю для постійного зберігання файлів – 32, 64 або 128 ГБ. Також варто відзначити, що телефон має окремий лоток для картки пам’яті об’ємом до 1 ТБ.

Акумулятор Samsung Galaxy A04s має ємність в 5000 мАг. Він заряджається від комплекту живлення потужністю 15 Вт. На повноцінну зарядку смартфона піде 2 години 15 хвилин. У режимі веб-серфінгу апарат тримається до 12 години 30 хвилин, а в режимі очікування – до 120 годин.

Колірні рішення моделі мають цілих чотири штуки:

  1. Чорний.
  2. Зелений.
  3. Мідний.
  4. Білий.

Сканер відбиток пальця смартфон захований в кнопки живлення. Тильна панель та бічні рамки корпусу виготовлені із пластику. Лицьова сторона покрита склом.

Samsung Galaxy M13

Даний бюджетник з’явився у продажу у червні 2022 року. Апарат випускається в таких кольорах:

  1. Синій.
  2. Зелений.
  3. Помаранчевий.

Пристрій отримав бічний сканер відбитка пальця, поєднаний із кнопкою вимкнення. На передній панелі корпусу екран діагоналлю 6.6 дюйма займає 82.7% від усієї площі. Він виготовлений за технологією PLS TFT.

Процесором агрегату став 8-ядерний Exynos 850 власного виробництва Samsung, який виконаний за 8-нанометровим техпроцесом. Його максимальна робоча частота дорівнює 2.0 ГГц. Об’єм 64 або 128 гігабайт.

Samsung Galaxy F23

недорогий смартфон, що з’явився на полицях магазинів у березні 2022 року, що виробляється в наступних дизайнерських варіаціях:

  1. Синій.
  2. Зелений.

Датчик відбитка пальця телефону вбудований у кнопку живлення на правому торці корпусу. Об’єм оперативної пам’яті телефону досягає 4/6 ГБ, а ємність накопичувача складає 128 гігабайт. Слот для картки пам’яті є.

Місткість акумулятора апарата дорівнює 5000 мАг. У комплекті постачання покупець отримує адаптер живлення на 25 Вт, що поповнює девайс енергією до 100% за півтори години. Як процесор тут задіяний американський чіпсет Qualcomm Snapdragon 750G з частотою роботи 2200 МГц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.