Найкращі ідеї корпоративних презентів для ваших співробітників

Корпоративи та різні святкові заходи в офісі – це можливість пізнати свій колектив краще і зробити відносини в колективі ще тіснішими, що тільки позитивно позначиться на подальшій роботі. Але на будь-які свята прийнято дарувати подарунки і далеко не кожен уявляє, що ж саме можна вручити колегам на ту чи іншу дату. Ми зібрали кілька по справжньому відмінних ідей для таких презентів, серед яких ви точно знайдете щось підходяще і для вашого колективу.

Кава або чай

Відмінний і абсолютно універсальний варіант для презенту, який підійде абсолютно кожному вашому співробітнику! Причому ви можете вибирати як моно набори, тобто або з різних сортів чаю або з елітної кави, так і оригінальні бокси, де присутні обидва цих напої. Крім цього, в такому наборі може бути ще спеціальний посуд для того, щоб пити ці напої або ж щоб їх правильно заварити. Крім того, ви завжди можете підібрати різні спеції, топінги, мед і варення або ж якісь інші солодощі, щоб розпивання цих напоїв перетворилося для ваших співробітників в справжній приємний ритуал.

Картхолдер

В наш час, коли у кожної людини є величезна кількість карток і різних візиток, такий подарунок – це по справжньому відмінне рішення! Адже з його допомогою ваші колеги зможуть зберігати всі карти в одному аксесуарі, а значить, зможуть їх знаходити завжди швидко і тоді, коли їм це буде необхідно. Радимо вам вибирати картхолдер з якісних натуральних матеріалів, причому, ви можете замовити іменні вироби, щоб вашим співробітникам було подвійно приємно отримати такий презент.

Подарунковий сертифікат

Шукаєте подарунок, який точно сподобається кожному вашому співробітнику? Для придбання такого знака уваги вам навіть не потрібно виходити з дому, адже його ви можете замовити на https://onecard.gift/korporativnyye-podarki! Вам всього лише потрібно вибрати необхідну кількість таких сертифікатів і їх номінали, а ось самі подарунки ваші колеги оберуть в будь-який зручний для себе день самостійно. Можете бути впевнені, в результаті всі залишаться задоволені і будуть вдячні вам за такий чудовий презент.

Настільна гра

Для тих, хто любить робити цікаві та креативні подарунки, настільна гра – це дійсно гарне рішення! Тим більше, що таких ігор по справжньому багато, всі вони різні і ви зумієте підібрати щось оригінальне для кожного з ваших співробітників. Ну а якщо у вас немає часу на пошуки, то ви завжди можете вибрати щось класичне і універсальне, а саме такі настолки як дженга, мафія, монополія, “хто я?”, уно, еволюція тощо.

Ланч бокс

Дуже практичний подарунок, який сподобається всім вашим колегам, особливо якщо вони дотримуються здорового способу життя і вважають за краще приносити на роботу саме домашню їжу. Вибирайте такі бокси з оригінальним дизайном або і зовсім замовте нанесення логотипу вашої компанії. Ще одне непогане рішення – це покупка таких ланч боксів з функцією підігріву, такий девайс точно оцінить кожен працівник вашої компанії!

І який би варіант для подарунка ви не вибрали, завжди пам’ятайте, що дарувати його потрібно з відкритою душею і хорошим настроєм, тоді ваш колега точно залишиться задоволеним!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.