Apple надала доступ до статистики пересувань людей

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно ми писали, що Google в парі з компанію Apple готують оновлення для своїх пристроїв, яке допоможе відслідковувати поширення коронавірусу. Так сьогодні, Apple надала місцевій владі та органам охорони здоров’я доступ до статистичних даних своїх карт. Інформація повинна допомогти в боротьбі з новим коронавірусом COVID-19. У компанії відзначили, що статистика анонімна і не розкриває відомості про переміщення конкретних особистостей.

Анонімні статистичні дані про використання Карт Apple в найбільших містах 63 країн і регіонів відображаються на новому сайті. Інформація генерується на основі кількості запитів про прокладання маршрутів в Картах Apple. Потім дані порівнюються з зібраними раніше, щоб обчислити загальну динаміку пересувань пішки, на особистих автомобілях і громадському транспорті. Доступність даних в конкретних містах, країнах і регіонах залежить від ряду факторів, у тому числі від досягнення мінімально допустимої кількості запитів в день.

йдеться на сайті Apple

Реклама

Всі зібрані дані пов’язані з випадковим ідентифікатором, який автоматично скидається. Таким чином Apple гарантує конфіденційність своїх користувачів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ