Новини України та Світу

У роботі сервісів Apple стався масштабний збій

Share
Час читання: < 1 хв.

Деякі користувачі зазнали труднощів із завантаженням програм з App Store. За даними РБК, у роботі сервісів Apple стався масштабний збій.

Що ще відомо про збій

Користувачі зіткнулися з проблемами при використанні App Store, Apple Pay та Apple Music. Більшість скарг стосується з’єднання з App Store (81%), відтворення музики в Apple Music (80%) та платежів через Apple Pay (69%). Також зазначаються проблеми з авторизацією.

Найбільша кількість скарг (понад 3,6 тисяч) пов’язана з роботою App Store. Збій також спостерігається у роботі служби підтримки Apple Support, переважно на iPhone (85% скарг).

У користувачів у Росії також виникли проблеми із завантаженням магазину додатків. Більшість скарг надійшло з Москви (32%), ще 8% – із Санкт-Петербурга, 6% – із Краснодарського краю.

Станом на 19:00 за київським часом близько 600 осіб повідомили про збої в роботі сервісу. При спробі завантажити програму, значок завантаження оновлюється та повертається до попереднього стану.

Крім того, користувачі помітили проблеми з iTunes, Apple Music та Apple Pay. Причина цих неполадок залишається невідомою.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Apple
  • Останні записи

    Apple прискорила роботу над гнучким iPhone

    За інформацією з різних джерел, виглядає так, що Apple нарешті зрушила з місця в розробці…

    16.10.2024

    У iPhone виявили нову приховану функцію, яка допоможе не пропустити важливі дзвінки

    У соцмережах завірусилося відео із «секретною функцією» iPhone. Як стверджують блогери, її активація допоможе завжди…

    16.10.2024

    iPhone втрачає статус вигідної інвестиції з кожним роком

    Протягом тривалого часу смартфони Apple вважалися найбільш вигідними для інвестицій з перспективою перепродажу. Однак, згідно…

    16.10.2024

    Майбутній Samsung Galaxy Watch отримає вражаючу автономність

    Остання версія Galaxy Watch пропрацює від одного заряду приблизно один день, хоча цей час залежить…

    16.10.2024

    Характеристики Xiaomi 15 розкрито перевіреним інсайдером

    Останнім часом було багато подробиць про Xiaomi 15 Pro , а ось базову флагманську модель…

    16.10.2024

    SpaceX обіцяє гігабітний інтернет за допомогою нових супутників Starlink

    SpaceX планує запустити супутники наступного покоління Starlink, які забезпечать гігабітний інтернет у всьому світі. Про…

    16.10.2024