У роботі сервісів Apple стався масштабний збій

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Деякі користувачі зазнали труднощів із завантаженням програм з App Store. За даними РБК, у роботі сервісів Apple стався масштабний збій.

Реклама

Що ще відомо про збій

Користувачі зіткнулися з проблемами при використанні App Store, Apple Pay та Apple Music. Більшість скарг стосується з’єднання з App Store (81%), відтворення музики в Apple Music (80%) та платежів через Apple Pay (69%). Також зазначаються проблеми з авторизацією.

Найбільша кількість скарг (понад 3,6 тисяч) пов’язана з роботою App Store. Збій також спостерігається у роботі служби підтримки Apple Support, переважно на iPhone (85% скарг).

У користувачів у Росії також виникли проблеми із завантаженням магазину додатків. Більшість скарг надійшло з Москви (32%), ще 8% – із Санкт-Петербурга, 6% – із Краснодарського краю.

Станом на 19:00 за київським часом близько 600 осіб повідомили про збої в роботі сервісу. При спробі завантажити програму, значок завантаження оновлюється та повертається до попереднього стану.

Крім того, користувачі помітили проблеми з iTunes, Apple Music та Apple Pay. Причина цих неполадок залишається невідомою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ