Новини України та Світу

Apple відкладає створення “розумного” кільця

Share
Час читання: 2 хв.

Незважаючи на багаторічні чутки та великий пакет патентів, пов’язаних з «розумним» кільцем Apple, новий звіт стверджує, що компанія не має планів щодо його випуску. За даними Bloomberg, Apple вирішила не просувати розробку «розумного» кільця, щоб не створювати конкуренцію власним смарт-годинникам.

Що ще відомо

“Apple не займається активною розробкою кільця і ​​не планує його випуск”, – написав Марк Гурман з Bloomberg. «[Бо це] відвернула б увагу від Apple Watch».

Він продовжив: «[Отже Apple» немає сенсу канібалізувати продукт, у якого все ще є потенціал для зростання, і який викликає заздрість в індустрії фітнес-трекерів».
Apple відома своєю готовністю створювати продукти, які можуть замінити існуючі, навіть власні. Найвідоміший приклад – як компанія повністю замінила свій iPod з появою iPhone. Однак у цьому випадку, мабуть, компанія вважає за краще зберегти фокус на Apple Watch.

Серед багатьох чуток про Apple Ring були і такі, де пристрій міг би працювати в парі з Apple Watch. Наприклад, носіння разом Apple Ring та Apple Watch могло б підвищити точність вимірювання серцевого ритму.

Крім того, згідно з декількома патентами за останні роки, Apple досліджувала технології управління жестами, можливо, пов’язані з використанням Apple Vision Pro. Багато хто очікував, що Apple Ring стане додатковим аксесуаром, що вписується в існуючу екосистему Apple, а не заміною на інші пристрої.

Однак, якщо інформація правильна, це означає друге скасування високопрофільного пристрою в 2024 році, про який Apple офіційно не оголошувала. У лютому 2024 року стало відомо, що десятирічний проект Apple Car був повністю скасований .

У випадку Apple Car не було конкуруючого пристрою від самої компанії, яке могло б постраждати від його випуску. Але в іншому є разючі подібності: дослідницькі зусилля Apple в галузі автомобілів продовжують документуватися в нещодавно отриманих патентах.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Apple
  • Останні записи

    5 причин, чому смартфон заряджається повільно, та як вирішити цю проблему

    Ваш смартфон повільно заряджається? Не хвилюйтеся! Це можна виправити, але спочатку варто з’ясувати причину уповільненої…

    07.10.2024

    Чому я не куплю собі ігрову консоль – якими я бачу мінуси приставок

    Всім привіт. З вами Zero і сьогодні я розповім про те, чому я не планую…

    07.10.2024

    Усі кольорові варіанти Xiaomi 15 Pro на перших зображеннях

    Напередодні масштабної презентації Xiaomi, яка має відбутися 20 жовтня, в мережу вибігли зображення смартфонів Xiaomi…

    07.10.2024

    Смартфон Google Pixel 9 таємно передає дані користувачів Google

    Журналісти порталу Cybernews виявили, що смартфони Google Pixel 9 таємно передають дані користувача на сервери…

    07.10.2024

    Вчені з Лондона виявили у заражених COVID-19 зміни мозку

    Вчені з Імперського коледжу Лондона провели дослідження та виявили незначні зміни у когнітивних здібностях у…

    07.10.2024

    Apple більше не проводитиме щорічні анонси нових гаджетів

    За даними відомого інсайдера Марка Гурмана з Bloomberg, компанія має труднощі з підтриманням звичного ритму…

    07.10.2024