Apple відкладає створення “розумного” кільця

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Незважаючи на багаторічні чутки та великий пакет патентів, пов’язаних з «розумним» кільцем Apple, новий звіт стверджує, що компанія не має планів щодо його випуску. За даними Bloomberg, Apple вирішила не просувати розробку «розумного» кільця, щоб не створювати конкуренцію власним смарт-годинникам.

Що ще відомо

“Apple не займається активною розробкою кільця і ​​не планує його випуск”, – написав Марк Гурман з Bloomberg. «[Бо це] відвернула б увагу від Apple Watch».

Реклама

Він продовжив: «[Отже Apple» немає сенсу канібалізувати продукт, у якого все ще є потенціал для зростання, і який викликає заздрість в індустрії фітнес-трекерів».
Apple відома своєю готовністю створювати продукти, які можуть замінити існуючі, навіть власні. Найвідоміший приклад – як компанія повністю замінила свій iPod з появою iPhone. Однак у цьому випадку, мабуть, компанія вважає за краще зберегти фокус на Apple Watch.

Серед багатьох чуток про Apple Ring були і такі, де пристрій міг би працювати в парі з Apple Watch. Наприклад, носіння разом Apple Ring та Apple Watch могло б підвищити точність вимірювання серцевого ритму.

Крім того, згідно з декількома патентами за останні роки, Apple досліджувала технології управління жестами, можливо, пов’язані з використанням Apple Vision Pro. Багато хто очікував, що Apple Ring стане додатковим аксесуаром, що вписується в існуючу екосистему Apple, а не заміною на інші пристрої.

Однак, якщо інформація правильна, це означає друге скасування високопрофільного пристрою в 2024 році, про який Apple офіційно не оголошувала. У лютому 2024 року стало відомо, що десятирічний проект Apple Car був повністю скасований .

У випадку Apple Car не було конкуруючого пристрою від самої компанії, яке могло б постраждати від його випуску. Але в іншому є разючі подібності: дослідницькі зусилля Apple в галузі автомобілів продовжують документуватися в нещодавно отриманих патентах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ