Новини України та Світу

Apple може відновити технологію microLED у нових розумних окулярах

Share
Час читання: 2 хв.

Apple Watch Ultra наступного покоління ретельно тестували за допомогою microLED, але компанія припинила роботу, оскільки висока вартість дисплея не дозволила продовжити комерційний запуск. Хоча цю подію можна записати як одну з багатьох невдач для Apple, коли справа доходить до впровадження новітніх технологій, за чутками, фірма з Купертіно ще не викинула рушник, що стосується microLED, оскільки вона готується до майбутні розумні окуляри. У чутках також згадується орієнтовний рік, коли, як кажуть, почнеться масове виробництво, тому давайте обговоримо ці деталі.

Що ще відомо

У чутках не уточнюється, чи розумні окуляри від Apple почнуть масово вироблятися в 2026 році чи панелі microLED, але згадується, що розумний годинник компанії високого класу матиме цю панель.

Проблеми з розробкою розумних окулярів Apple, ймовірно, були виснажливими, але, як повідомляється, компанія випустить свої окуляри AR десь у 2027 році . На жаль, у будь-який момент можуть виникнути численні перешкоди, які перешкоджають прогресу. За словами Jukanlosreve, Apple планує використовувати технологію microLED для цього носимого пристрою, а масове виробництво очікується в 2026 році.

Однак автор інформації не уточнив, чи розумні окуляри чи дисплеї надійдуть у масове виробництво у вищезгаданому році, але, сподіваюся, у наступному дописі на X ми отримаємо певне підтвердження. Навіть якщо Apple якимось чином вдалося подолати дорогий процес масового виробництва панелей microLED, окуляри AR – це абсолютно нова гра в м’яч. По-перше, цей пристрій має бути надзвичайно легким, тобто він має бути на кілька грамів важчим за традиційні окуляри для читання.

По-друге, чіпсет, який живить цю технологію, що носиться, повинен забезпечувати продуктивність рівня iPhone, споживаючи 10 відсотків енергії , чого зараз неможливо досягти. У чутках також згадується, що є плани включити microLED в майбутню модель Apple Watch Ultra з цільовим запуском у 2026 році. Юканлосрев не сказав, звідки він отримав інформацію про плани каліфорнійського гіганта, але це здається занадто амбітним.

Знову ж таки, Apple є однією з тих багатомільярдних організацій, які прагнуть до небес, і іноді такий підхід створює чудові продукти, тоді як в інших випадках компанія змушена відмовитися від розробки. Статус розумних окулярів і Apple Watch Ultra ще не розголошується, тому ми чекатимемо майбутніх оновлень.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Apple
  • Останні записи

    iPhone SE 4: які нові функції з’являться в бюджетному iPhone

    Наступним iPhone насправді має бути iPhone SE 4, за винятком будь-яких затримок. Цей iPhone має…

    05.10.2024

    Google тестує верифікаційні галочки для сайтів у пошуковій видачі

    Видання The Verge повідомило про неанонсовану Google функцію пошуку, яку компанія зараз тестує. Йдеться про…

    05.10.2024

    Telegram випустив масштабне оновлення з новими функціями

    Telegram представив масштабне оновлення, яке включає безліч нових функцій і поліпшень. Тепер користувачі можуть надсилати…

    05.10.2024

    Браузер Arc Search з ШІ відкритий для бета-тестування

    Браузер Arc Search з інтегрованим штучним інтелектом тепер доступний користувачам Android у рамках відкритого бета-тестування.…

    05.10.2024

    Apple використовує OLED TDDI для створення тонкого iPhone 17 Air

    Apple, за чутками, готується випустити тонкий iPhone 17 Air, який буде схожим на iPad Pro…

    05.10.2024

    Telegram повідомив про рекордні навантаження на сервери: що відомо

    Популярний месенджер Telegram зазнає дуже серйозних навантажень. Причина - ситуація у ряді близькосхідних країн. Що…

    05.10.2024