Apple може відновити технологію microLED у нових розумних окулярах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Apple Watch Ultra наступного покоління ретельно тестували за допомогою microLED, але компанія припинила роботу, оскільки висока вартість дисплея не дозволила продовжити комерційний запуск. Хоча цю подію можна записати як одну з багатьох невдач для Apple, коли справа доходить до впровадження новітніх технологій, за чутками, фірма з Купертіно ще не викинула рушник, що стосується microLED, оскільки вона готується до майбутні розумні окуляри. У чутках також згадується орієнтовний рік, коли, як кажуть, почнеться масове виробництво, тому давайте обговоримо ці деталі.

Реклама

Що ще відомо

У чутках не уточнюється, чи розумні окуляри від Apple почнуть масово вироблятися в 2026 році чи панелі microLED, але згадується, що розумний годинник компанії високого класу матиме цю панель.

Проблеми з розробкою розумних окулярів Apple, ймовірно, були виснажливими, але, як повідомляється, компанія випустить свої окуляри AR десь у 2027 році . На жаль, у будь-який момент можуть виникнути численні перешкоди, які перешкоджають прогресу. За словами Jukanlosreve, Apple планує використовувати технологію microLED для цього носимого пристрою, а масове виробництво очікується в 2026 році.

Однак автор інформації не уточнив, чи розумні окуляри чи дисплеї надійдуть у масове виробництво у вищезгаданому році, але, сподіваюся, у наступному дописі на X ми отримаємо певне підтвердження. Навіть якщо Apple якимось чином вдалося подолати дорогий процес масового виробництва панелей microLED, окуляри AR – це абсолютно нова гра в м’яч. По-перше, цей пристрій має бути надзвичайно легким, тобто він має бути на кілька грамів важчим за традиційні окуляри для читання.

По-друге, чіпсет, який живить цю технологію, що носиться, повинен забезпечувати продуктивність рівня iPhone, споживаючи 10 відсотків енергії , чого зараз неможливо досягти. У чутках також згадується, що є плани включити microLED в майбутню модель Apple Watch Ultra з цільовим запуском у 2026 році. Юканлосрев не сказав, звідки він отримав інформацію про плани каліфорнійського гіганта, але це здається занадто амбітним.

Знову ж таки, Apple є однією з тих багатомільярдних організацій, які прагнуть до небес, і іноді такий підхід створює чудові продукти, тоді як в інших випадках компанія змушена відмовитися від розробки. Статус розумних окулярів і Apple Watch Ultra ще не розголошується, тому ми чекатимемо майбутніх оновлень.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwccftech.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ