Telegram випустив масштабне оновлення з новими функціями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Telegram представив масштабне оновлення, яке включає безліч нових функцій і поліпшень. Тепер користувачі можуть надсилати один одному анімовані подарунки за внутрішню валюту Telegram Stars, вартість яких варіюється від 15 до 100 зірок. Подарунки можуть бути як анонімними, так із зазначенням відправника, а отримані подарунки можна розмістити у профілі або обміняти на зірки. Про це повідомляється у блозі месенджера.

Реклама

Які ще зміни отримав Telegram

Для компаній та розробників Telegram пропонує нову систему надсилання кодів підтвердження через месенджер, що оплачується через платформу Fragment. Цей метод більш швидкий, дешевий, безпечний та зручний, ніж SMS та інші альтернативи.

Оновлення також включає поліпшення в галузі штучного інтелекту, з більш докладними категоріями скарг для боротьби з шахрайством, спамом, незаконними товарами та порушенням авторських прав.

Оновлення також включає оптимізацію інтерфейсу відеочатів на iOS для зниження споживання ресурсів. Користувачі Android тепер можуть насолоджуватися прямою трансляцією в режимі RTMP за допомогою OBS Studio.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ