Один із провідних мобільних операторів, Київстар, повідомив своїх клієнтів про майбутні зміни. Відповідне оголошення опубліковане на офіційному сайті компанії.

Реклама

Зокрема, зміни стосуються абонентів тарифного плану “Все разом Мощь”. Починаючи з вівторка, 17 вересня 2024 року, для користувачів цього тарифу буде недоступна послуга “Суперсила Відео на ходу”.

Якщо ця послуга вже активована у абонентів, вона залишатиметься активною до 30 вересня 2024 року, після чого буде автоматично відключена.

Компанія наголошує, що клієнти можуть обрати нову “Суперсилу” в додатку “Мій Київстар”. Крім того, користувачі тарифу можуть продовжувати використовувати безлімітний інтернет і переглядати відео в улюблених додатках без тарифікації.

Послуга “СуперГіг”, яка пропонує безлімітний мобільний інтернет, коштує 300 гривень на місяць. Цей пакет надає лише інтернет, без можливості дзвінків та SMS. SIM-карту можна використовувати в 3G/4G Wi-Fi роутері для роздачі інтернету. При цьому швидкість інтернету необмежена для перших 300 ГБ, після чого знижується до 0,8 Мбіт/с.

“Суперсила” в тарифах Київстар дозволяє обирати додаткові послуги без додаткової плати. Клієнти можуть користуватися однією послугою або змінювати її щомісяця.