iPhone 17 Pro Max буде найкращим у серії iPhone 17

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

iPhone 17 Pro отримає 8 ГБ оперативної пам’яті, що зробить його менш продуктивним у порівнянні з іншими моделями серії. Аналітик Мінґ-Чі Куо стверджує, що iPhone 17 Pro Max, який з’явиться восени наступного року, перевершить всі інші моделі серії, включаючи Pro версію, завдяки збільшенню обсягу ОЗП до 12 ГБ. Наразі iPhone 15 Pro/Pro Max має 8 ГБ оперативної пам’яті, і це ж кількість очікується й для моделі iPhone 16.

Реклама

Куо зазначає, що базова версія iPhone 17 Pro не отримає такого значного збільшення пам’яті. Зазвичай Apple спочатку впроваджує нові функції в модель Pro Max, а лише потім у Pro, і збільшення обсягу ОЗП відбувається спочатку в старшій моделі.

Для підтримки підвищеного рівня багатозадачності і запобігання перегріву, iPhone 17 Pro Max отримає нову систему охолодження на основі випарної камери, яка доповнить існуючу графітову систему. Ця нова система, що буде впроваджена в iPhone 17 Pro Max у 2025 році, покращить термічну продуктивність і загальну ефективність пристрою, що особливо важливо для користувачів, які активно займаються багатозадачністю та іграми.

Випарна камера забезпечить ефективніше розсіювання тепла, що дозволить процесору працювати на вищих частотах без перегріву, підвищуючи продуктивність iPhone 17 Pro Max.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоMacRumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ