Новини України та Світу

Samsung Galaxy S25 Ultra отримає дисплей та камери найвищого класу

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung активно працює над своїми новими топовими смартфонами серії Galaxy S25, намагаючись зацікавити потенційних покупців анонсами майбутніх удосконалень. Один з керівників компанії вирішив привернути увагу до новинок, натякнувши на низку покращень, які отримає флагманська модель, повідомляє видання Neowin.

За його словами, майбутній флагманський смартфон Galaxy S25 Ultra буде оснащений екраном та камерою найвищого класу. Це відповідає стратегії компанії щодо впровадження новітніх технологій у серію Galaxy S, а також підтверджується численними витоками, які обіцяють значні поліпшення для новинки.

Згідно з останніми чутками, оновлення камери в Samsung Galaxy S25 Ultra торкнуться трьох з чотирьох наявних модулів. Основна камера буде оснащена 200-Мп сенсором ISOCELL HP2, телефотокамера з триразовим оптичним зумом отримає більший датчик ISOCELL, а ультраширококутна камера буде обладнана сенсором JN1 з розміром 1/2.76 дюйма та підвищеною до 50 Мп роздільною здатністю.

Покращення торкнуться і дисплея новинки, який, як очікується, може бути представлений панеллю M14 OLED від Samsung, призначеною також для лінійок Google Pixel 9 та Apple iPhone 16, або її оновленою версією.

Очікується, що Samsung Galaxy S25 Ultra буде оснащений розігнаним варіантом флагманського чіпсету Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4. Крім того, одна з модифікацій може отримати 3-нм чіп Exynos 2500 власного виробництва Samsung.

Також стало відомо, що компанія нарешті додасть більше оперативної пам’яті своїй топовій моделі, тому Galaxy S25 Ultra отримає 16 ГБ ОЗП. Окрім цього, новинка буде мати найтонший корпус серед усіх Ultra-моделей за останні кілька років.

Єдиним потенційним розчаруванням може стати акумулятор, який, за даними деяких джерел, буде успадкований від попередньої моделі та матиме ємність 5000 мА·год, що може негативно вплинути на час автономної роботи.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024

    Apple знову переносить дату виходу найпопулярнішого iPad

    Глава аналітичної фірми Display Supply Chain Consultants Росс Янг поділився цікавими інсайдами щодо двох майбутніх…

    20.09.2024

    Apple змушена буде змінити iOS на подобу Android

    Єврокомісія надіслала Apple застереження з вимогою надати стороннім розробникам та виробникам повний доступ до всіх…

    20.09.2024

    Оновлений OnePlus 13 вийде з вражаючими 24 ГБ оперативної пам’яті

    Новий OnePlus 13 дебютує наступного місяця в Китаї, а глобальний випуск заплановано на пізніше. Ми…

    20.09.2024

    Автономність iPhone підвищується завдяки зниженню частоти процесора в iOS 18

    Фахівці радять користувачам по всьому світу утриматися від оновлення до iOS 18, поки не вийдуть…

    20.09.2024

    Galaxy S25 і S25 Plus збережуть швидкість заряджання, як у попередників S22

    Китайський регулятор 3C сертифікував дві нові моделі смартфонів Samsung – SM-S9310 та SM-S9360, які відповідають…

    20.09.2024