Skype без реклами: Microsoft робить важливий крок

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У блозі Microsoft повідомили, що месенджер Skype незабаром втратить рекламу. Оновлення програми прибирає всю рекламу, включаючи ту, що була в основному інтерфейсі. Розробники зазначають, що це є відповіддю на побажання користувачів і спробою зробити роботу з програмою приємнішою.

Реклама

У месенджері залишиться розділ «Сегодня» та стрічка новин. Реклама в цій стрічці більше не з’являтиметься, а вкладку стрічки новин можна буде видалити в налаштуваннях. Крім того, з’явиться оновлена система створення зображень на основі штучного інтелекту, доступна в програмі на ПК. Цю функцію можна буде знайти у вікні чату або на верхній панелі. Обіцяно більш інтуїтивно зрозумілий і візуально привабливий інтерфейс.

Додаток Skype для iOS також інтегрує аутентифікатор OneAuth, який уже є у версії для Android. OneAuth замінює стару систему входу в обліковий запис, дозволяючи автоматичний вхід, якщо користувач вже увійшов у обліковий запис Microsoft в інших програмах компанії.

Оновлення доступне учасникам програми тестування Skype Insider і починає поширюватися. Воно стане доступним для всіх користувачів найближчими днями.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ