Браслет Smart Band 9 та смартфон Xiaomi MIX Fold 4 показали на офіційних зображеннях

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

За кілька днів до презентації Xiaomi, наміченої на 19 липня, китайський бренд показав офіційні рендери майбутніх новинок. Крім складаного MIX Fold 4 і нового смарт-браслету Smart Band 9, компанія порадує фанатів ще трьома гаджетами. Це буде флагманський смартфон на базі чіпа Mediatek Dimensity 9300+ – Redmi K70 Ultra, “розумний” годинник Watch S4 Sport і бездротові TWS-навушники Buds 5 – не плутати з Redmi Buds 5.

Реклама

Xiaomi MIX Fold 4

Дизайн і характеристики: MIX Fold 4 залишається вірним своїм корінням з великим внутрішнім дисплеєм і зовнішнім екраном. Очікується, що він отримає процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, бічний сканер відбитків пальців, а також набір камер з основною 50 Мп + 13 Мп + 60 Мп + 10 Мп. Ємність акумулятора складатиме 5000 мАг, а корпус буде вологозахищеним за стандартом IPX8.

Реклама

Xiaomi Smart Band 9

Оновлення: Смарт-браслет Smart Band 9 майже повністю зберігає дизайн і характеристики свого попередника, але отримує покращену яскравість екрану (1200 ніт) та більшу ємність батареї. Точність сенсорів пульсу і кисню в крові також покращена.

Xiaomi Buds 5

Творчі зміни: TWS-навушники Buds 5 отримали оновлений дизайн чохла для зарядки, який тепер прямокутний з закругленими кутами. Деталі щодо технічних характеристик поки не розкриті, але вони будуть явно вдосконалені в порівнянні з Buds 4.

Xiaomi Watch S4 Sport

Спортивний годинник: Годинник Watch S4 Sport відрізнятиметься круглим OLED-екраном, корпусом з титану у кольорах помаранчевому і чорному, а також сапфіровим склом. Очікується підтримка різних спортивних функцій, модуля GPS і NFC, а також можливості використовувати його з eSIM без прив’язки до смартфона.

Redmi K70 Ultra

Флагманський смартфон на чіпі Mediatek Dimensity 9300+: Redmi K70 Ultra обіцяє потужність у вигляді 24 ГБ оперативної пам’яті і до 1 ТБ на внутрішньому накопичувачі, а також оснащений 50 Мп камерою Sony IMX906. Екран має OLED-панель з роздільною здатністю 1,5К і частотою до 144 Гц, а акумулятор на 5500 мАг підтримує швидку зарядку до 120 Вт і захищений за стандартом IP68.

Ці новинки обіцяють принести багато цікавих інновацій у світ електроніки, задовольняючи потреби різних категорій користувачів високотехнологічних пристроїв.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ