Новини України та Світу

Bitcoin «вмирає» і тягне за собою решту монет: що відбувається

Share
Час читання: 2 хв.

Біткоїн (BTC) демонструє цінову модель з подвійною вершиною, що може сигналізувати про потенційну зміну “ведмежого” тренду напередодні виходу ключових економічних даних, які можуть вплинути на процентну ставку Федеральної резервної системи (ФРС). У червні біткоїн зазнав значних коливань: після стрімкого зростання до 70 000 доларів за монету, вартість криптовалюти знизилася майже до 63 000 доларів. Потім BTC знову почав зростати, але черговий спад може свідчити про те, що в довгостроковій перспективі вартість монети може знижуватися.

Технічно біткоїн, схоже, слідує за формуванням подвійної вершини, тоді як рівень підтримки тестується. Ця побудова графіка має бути нашим базовим варіантом, якщо вона не стане недійсною. Ця формація може легко призвести до падіння до 50 000 доларів, якщо не до 45 000 доларів, повідомив Маркус Тілен, засновник 10x Research.

Експерт прогнозує, що вартість BTC може впасти до 45 000 доларів за монету. На даний момент, згідно з інформацією з біржі Binance, ціна біткоїну становить ~60 700 доларів. Поки що зниження вартості BTC особливо не вплинуло на ціну інших монет, але у разі різкого падіння впадуть усі. Зазначимо, що ще в березні поточного року банк JPMorgan передбачив , що вартість біткоїну впаде до 42 000 доларів за одиницю. Водночас банк зазначає, що собівартість BTC зараз становить 53 000 доларів, що є нижньою межею його вартості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: bitcoin
  • Останні записи

    Зміни дизайну Samsung Galaxy S25 Ultra будуть значно ширші, ніж очікувалося

    Очікується, що Samsung відійде від прямокутного дизайну своїх флагманських моделей Ultra. Інсайдер Ice Universe зазначив,…

    28.06.2024

    ChatGPT додають до машин Audi, випущені з 2021 року

    Це цікавий рух з боку компанії Audi, яка почала інтегрувати ChatGPT у свої автомобілі. Ця…

    28.06.2024

    Дитячий смарт-годинник Xiaomi Mitu Kids Watch 7A з ШІ-функціями оцінили в $48

    Черговою новинкою Xiaomi став дитячий розумний годинник Mitu Kids Watch 7A. Гаджет отримав ряд корисних…

    28.06.2024

    Михайло Федоров розкрив дату запуску електронного бронювання у “Дії”

    Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у телемарафоні оголосив про запуск амбітного проєкту від Мінцифри. Зокрема,…

    28.06.2024

    nubia Red Magic 9S Pro+ встановив новий рекорд в AnTuTu

    Серія Red Magic 9S Pro випускається 3 липня, і сьогодні ми дізналися, наскільки потужним стане…

    28.06.2024

    OnePlus випустила 100-ватний пауербанк на 12 000 мАг

    Компанія OnePlus оголосила про випуск свого нового пауербанку, основною особливістю якого є висока вихідна потужність.…

    28.06.2024