Bitcoin «вмирає» і тягне за собою решту монет: що відбувається

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Біткоїн (BTC) демонструє цінову модель з подвійною вершиною, що може сигналізувати про потенційну зміну “ведмежого” тренду напередодні виходу ключових економічних даних, які можуть вплинути на процентну ставку Федеральної резервної системи (ФРС). У червні біткоїн зазнав значних коливань: після стрімкого зростання до 70 000 доларів за монету, вартість криптовалюти знизилася майже до 63 000 доларів. Потім BTC знову почав зростати, але черговий спад може свідчити про те, що в довгостроковій перспективі вартість монети може знижуватися.

Реклама

Технічно біткоїн, схоже, слідує за формуванням подвійної вершини, тоді як рівень підтримки тестується. Ця побудова графіка має бути нашим базовим варіантом, якщо вона не стане недійсною. Ця формація може легко призвести до падіння до 50 000 доларів, якщо не до 45 000 доларів, повідомив Маркус Тілен, засновник 10x Research.

Експерт прогнозує, що вартість BTC може впасти до 45 000 доларів за монету. На даний момент, згідно з інформацією з біржі Binance, ціна біткоїну становить ~60 700 доларів. Поки що зниження вартості BTC особливо не вплинуло на ціну інших монет, але у разі різкого падіння впадуть усі. Зазначимо, що ще в березні поточного року банк JPMorgan передбачив , що вартість біткоїну впаде до 42 000 доларів за одиницю. Водночас банк зазначає, що собівартість BTC зараз становить 53 000 доларів, що є нижньою межею його вартості.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ