Samsung та LG запустили масове виробництво дисплеїв для iPhone 16 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанії Samsung Display та LG Display отримали дозвіл на масове виробництво OLED-екранів для майбутніх моделей iPhone 16 Pro від Apple, повідомляє корейське видання The Elec.

Реклама

Обидва постачальники отримали дозвіл на початку цього місяця, що відкриває шлях до початку масового виробництва екранів для iPhone 16 Pro. У той час як Samsung Display постачатиме OLED-екрани для всіх чотирьох моделей iPhone 16, LG Display постачатиме екрани виключно для Pro-моделей. Крім того, очікується, що китайська BOE допоможе поставити OLED-дисплеї для iPhone 16 та iPhone 16 Plus.

Ця подія особливо примітна для LG, якій історично не вдавалося вкластися в термін виробництва Apple. Минулого року LG Display отримала дозвіл на випуск OLED-екранів для iPhone 15 Pro на кілька місяців пізніше за Samsung Display, що дозволило Samsung збільшити свою частку на ринку і забезпечити більш високі ціни.

Очікується, що Samsung Display отримає дозвіл на виробництво OLED-дисплеїв для iPhone 16 Pro Max до кінця цього місяця, а LG Display – у середині червня. В даний час Samsung Display отримала схвалення для стандартних моделей iPhone 16 і iPhone 16 Pro, а незабаром за ними будуть моделі Plus і Pro Max.

The Elec стверджує, що відмінності між OLED-дисплеями для iPhone 15 Pro та iPhone 16 Pro мінімальні, проте рамки можуть бути трохи тоншими завдяки технології Border Reduction Structure (BRS). Запуск усієї лінійки iPhone 16 очікується восени.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: