Apple змусить користувачів тримати iPad по-новому

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Співробітники Apple в рамках інтерв’ю французькому виданню Numerama поділилися подробицями про майбутні моделі iPad. За їхніми словами, майбутні пристрої отримають несподівану косметичну зміну. Його завдання – переконати користувачів тримати планшет «правильно» – принаймні, на думку самого виробника.

Реклама

За даними джерела, Apple має намір розгорнути на 90 ° фірмовий логотип у формі яблука, нанесений на тильну панель планшета. На думку вендора, власники iPad частіше використовують його саме в альбомній орієнтації (наприклад, підключаючи гаджет до клавіатури), через що логотип надає неправильне положення.

З урахуванням цієї обставини американська компанія вже перенесла датчик фронтальної камери на довгу сторону нових iPad Pro і iPad Air. До того ж у горизонтальній орієнтації логотип з’являється на екрані пристроїв під час їх увімкнення або перезавантаження.

«Я думаю, що цей задум буде реалізований. У компанії гадають над цим питанням. iPad вже давно прийнято використовувати в портретному режимі, проте все більше користувачів обирають альбомну орієнтацію», – зазначає Моллі Андерсон, дизайнер продуктів Apple.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: