Чого чекати від Apple на презентації WWDC 24

Час читання: < 1 хв.
Чого чекати від Apple на презентації WWDC 24

На WWDC 2024 Apple представить свої новинки в області ШІ, але не варто очікувати яскравих функцій, як Google або Microsoft.

Реклама

Натомість, Apple може представити базові ШІ-функції, такі як розшифрування голосових нотаток і автоматичне створення емодзі, а також оголосити про партнерство з OpenAI.

Чутки говорять, що Apple дозволить інтеграцію чат-ботів у свої системи. І OpenAI із ChatGPT отримає таку можливість першою.

Apple також працює над угодою з Google для використання Gemini та веде переговори з Anthropic.

Однією із значних нововведень може стати «розумне резюме», яке підсумовуватиме пропущені повідомлення, повідомлення та інші елементи. Це буде корисно для керування повідомленнями в iOS.

Зараз читають  Apple обіцяє повернути давно забуту функцію в iOS 18

Apple також може уявити більш природний голос для Siri та покращену функціональність на Apple Watch. Пристрої виконуватимуть завдання локально, але для складних завдань використовувати сервери Apple на базі M2 Ultra.

Нові ШІ функції будуть доступні на пристроях, випущених за останній рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.