Sony показала, як вона бачить світ через 10 років (відео)

Час читання: < 1 хв.
Sony показала, як вона бачить світ через 10 років (відео)

На офіційному YouTube-каналі Sony Global опублікували футуристичний ролик, у якому японська компанія представила своє бачення найближчого майбутнього. Сама Sony назвала це концепцією творчого бачення ігрового процесу. Пропонуємо оцінити її разом:

РЕКЛАМА

Sony впевнена, що в найближчі 10 років наш світ буде багатошаровим. У ньому без будь-яких меж перетинатимуться віртуальна та фізична реальності.

Також у ролику Sony показала незвичайні пристрої: планшет без рамок і завтовшки з аркуш паперу, овальний смартфон та портативну консоль з літаючим екраном.

У Sony зазначили, що відео є концептуальним. “Зміст цього ролика безпосередньо не пов’язаний з будь-якими існуючими продуктами або послугами Sony”, – доповнили в компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.