Google запустила нову програму зі штучним інтелектом для перетворення тексту на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Google без зайвого шуму анонсувала програму для створення відеороликів на основі штучного інтелекту. Нова програма під назвою Google Vids призначена для користувачів Google Workspace і використовує можливості Google Gemini, щоб допомогти вам створювати інформаційні відеоролики для робочого простору.

В даний час програма тестується серед обраних користувачів Google Workspace Labs (публічна бета-версія обіцяється пізніше), новий онлайн-інструмент заснований на деяких функціях, заснованих на штучному інтелекті, які ми вже бачили в інших програмах Google, таких як Docs, Sheets та Slides . Різниця полягає в тому, що в Google Vids ви можете вручну створити розкадрування відео за допомогою медіафайлів або використовувати штучний інтелект для створення розкадрування, використовуючи основні слова і прості підказки. Це дозволяє редагувати та створювати набагато більш інформативні відеоролики за короткий час.

Ви зможете завантажувати у розкадрування свої медіафайли, вибирати стокові відео, зображення та фонову музику. Зрозуміло, у додатку є функція озвучування, з можливістю генерувати або створювати сценарій за допомогою штучного інтелекту. Інтерфейс схожий на Google Slides і простий у використанні, як показано у відео, наведеному нижче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Vids призначений насамперед для робочих цілей. Ви не збираєтеся створювати за його допомогою особисті відеоролики на YouTube, і його основна функція, мабуть, полягає у створенні навчальних відеороликів з продажу або навіть відеороликів з посади, роботи з постачальниками та оновлення проектів. У вас буде повний доступ до різних стилів та шаблонів. Як і в усіх програмах Google Workspace, тут є аспект спільної роботи, і ви можете запросити колег, щоб вони допомогли вам створити контент або прокоментувати вашу роботу.

Цей платний продукт Google призначений для корпоративного та робочого використання. The Verge повідомляє, що зараз у ньому немає інтеграції з YouTube, а час відеороликів обмежений трьома хвилинами. Однак незабаром можуть з’явитися інші функції.

Google Vids дуже схожий на власний Clipchamp від Microsoft, який є безкоштовним онлайн-редактором для споживачів і корпоративних користувачів. Clipchamp має відеоредактор зі штучним інтелектом, який дозволяє автоматично створювати короткі відеоролики на основі вашого контенту, розуміючи сцени у вашому медіа. Також у ньому є функція AI voiceo-ver, яка дозволяє перетворювати текст на мовлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.