Новини України та Світу

Microsoft підтверджує роботу над наступним поколінням Xbox

Share
Час читання: 2 хв.

Сара Бонд, президент бренду Xbox, як повідомляється, поінформувала команди про поточну роботу в компанії. В одному з повідомлень містилася інформація про те, що робота над консоллю наступного покоління, яка, як очікується, забезпечить “найбільший технологічний стрибок”, уже триває “на повну”.

З цим не посперечаєшся – Xbox програє в цьому поколінні за всіма статтями, а PlayStation “відстрибнула” на таку відстань, що наздогнати її в найближчі кілька років може виявитися неможливим. Дійсно, варто зазначити, що наприкінці 2024 року обом приставкам буде вже по чотири роки – таким чином, ми вже будемо “позаду” половини життєвого циклу апаратного забезпечення.

Microsoft все ще робить низку різних кроків, щоб спонукати геймерів (включно з власниками PS5) купити Xbox. Одна з цілей – створити спеціальну команду зі збереження старих відеоігор, щоб навіть класика кількох десятиліть тому могла без проблем працювати на новому обладнанні Xbox.

І якщо вже ми заговорили про “нове”, Сара Бонд підтвердила, що наразі ведеться активна робота над наступним поколінням апаратного забезпечення. При цьому вона не стала ходити навкруги:

“Минуло майже півроку відтоді, як ми об’єдналися як організація (йдеться про злиття з Activision Blizzard – прим. ред.). Наші колективні досягнення за цей час були величезні. Кожен повинен відчувати почуття гордості за те, чого ми досягли, і радіти можливостям, що відкриваються. Ми повним ходом працюємо над нашим апаратним забезпеченням наступного покоління, прагнучи зробити найбільший технологічний стрибок в історії цього покоління”.

Варто зазначити, що цього року варто очікувати більш потужних релізів консолей PS5 і Xbox Series X. Згідно з низкою витоків, щонайменше перша отримає, насамперед, потужніший графічний чип і швидшу пам’ять, що дасть змогу розробникам забезпечити або кращу стабільність, або додаткові графічні можливості.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    iOS 18 офіційно доступна: Власники старих iPhone можуть радіти

    Відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18 та iPadOS 18, які принесли нові можливості для кастомізації робочого…

    16.09.2024

    Не плануєте брати iPhone 16? Дізнайтеся, що готує iPhone 17

    Серія iPhone 16 не пропонує великої кількості нових функцій, тому деякі користувачі можуть замислитися, чи…

    16.09.2024

    Гучне нововведення Apple отримало схвалення від влади

    Apple отримала сертифікат затвердження для нової функції здоров'я в Apple Watch, повідомляє MacRumors. Мова йде…

    16.09.2024

    Порт USB-C на iPhone 16 забезпечує надшвидку роботу

    Компанія Apple відмовилася від свого фірмового порту Lightning на користь USB-C з випуском серії iPhone…

    16.09.2024

    Штучний інтелект з умінням міркувати: можливості моделі О1 від OpenAI

    OpenAI випустила нові мовні моделі під назвою o1, які здатні вирішувати складні завдання крок за…

    16.09.2024

    Apple незадоволена якістю своїх Apple Watch SE: Чи вплине це на випуск

    Якщо ви мали можливість користуватися iPhone 5c, то знаєте, наскільки непрактичним був його пластиковий корпус.…

    16.09.2024