Microsoft підтверджує роботу над наступним поколінням Xbox

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сара Бонд, президент бренду Xbox, як повідомляється, поінформувала команди про поточну роботу в компанії. В одному з повідомлень містилася інформація про те, що робота над консоллю наступного покоління, яка, як очікується, забезпечить “найбільший технологічний стрибок”, уже триває “на повну”.

З цим не посперечаєшся – Xbox програє в цьому поколінні за всіма статтями, а PlayStation “відстрибнула” на таку відстань, що наздогнати її в найближчі кілька років може виявитися неможливим. Дійсно, варто зазначити, що наприкінці 2024 року обом приставкам буде вже по чотири роки – таким чином, ми вже будемо “позаду” половини життєвого циклу апаратного забезпечення.

Microsoft все ще робить низку різних кроків, щоб спонукати геймерів (включно з власниками PS5) купити Xbox. Одна з цілей – створити спеціальну команду зі збереження старих відеоігор, щоб навіть класика кількох десятиліть тому могла без проблем працювати на новому обладнанні Xbox.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І якщо вже ми заговорили про “нове”, Сара Бонд підтвердила, що наразі ведеться активна робота над наступним поколінням апаратного забезпечення. При цьому вона не стала ходити навкруги:

“Минуло майже півроку відтоді, як ми об’єдналися як організація (йдеться про злиття з Activision Blizzard – прим. ред.). Наші колективні досягнення за цей час були величезні. Кожен повинен відчувати почуття гордості за те, чого ми досягли, і радіти можливостям, що відкриваються. Ми повним ходом працюємо над нашим апаратним забезпеченням наступного покоління, прагнучи зробити найбільший технологічний стрибок в історії цього покоління”.

Варто зазначити, що цього року варто очікувати більш потужних релізів консолей PS5 і Xbox Series X. Згідно з низкою витоків, щонайменше перша отримає, насамперед, потужніший графічний чип і швидшу пам’ять, що дасть змогу розробникам забезпечити або кращу стабільність, або додаткові графічні можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.