Spotify запускає власні відеокурси для навчання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Spotify починався як додаток для прослуховування музики. Але поступово він додав багато інших речей – подкасти, аудіокниги, а нещодавно навіть музичні відео. А зі вчорашнього дня він розпочинає тестування, в рамках якого пропонує навчальні відеокурси у Великій Британії.

Освітній контент досить далекий від музики, та все ж Spotify, здається, має намір рости і розширювати свою сферу діяльності, виходячи далеко за межі “просто” музики, на краще чи на гірше. Наразі компанія співпрацює з такими освітніми технологічними компаніями, як BBC Maestro, PLAYvirtuoso, Skillshare та Thinkific у Великій Британії.

Відеокурси можна буде придбати окремо від підписки на Spotify, але ви зможете безплатно переглянути щонайменше два уроки з кожного курсу, перш ніж купувати додаткові уроки, незалежно від того, чи користуєтеся ви безплатним тарифним планом, чи підписуєтесь на Premium.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Курси з’являтимуться в додатку разом із музикою, подкастами та аудіокнигами. У Spotify кажуть, що освітній контент “охоплює різноманітні теми”, які згруповані за чотирма основними напрямками: створення музики, творчість, бізнес та здоровий спосіб життя.

За словами Бабара Зафара, віцепрезидента з розробки продуктів у Spotify:

“Тестування відеокурсів у Великобританії дозволяє нам дослідити чудову можливість краще задовольнити потреби наших користувачів, які активно цікавляться навчанням. Багато з наших користувачів щодня використовують подкасти та аудіокниги для своїх навчальних потреб, і ми вважаємо, що ця активна спільнота буде зацікавлена в доступі та придбанні якісного контенту від творців відеокурсів. У Spotify ми постійно прагнемо створювати нові пропозиції для наших авторів і користувачів, і, створивши найкращі у своєму класі персоналізовані пропозиції музики та подкастів, ми з нетерпінням чекаємо можливості дослідити потенціал відеонавчання на Spotify.”

Нагадаємо, нещодавно Spotify запустив мініплеєр для Windows і Mac.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.