Spotify нарешті запустив мініплеєр для Windows і Mac

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Spotify оголошує про запуск нової функції на macOS та Windows. Вона називається Miniplayer і наразі доступна лише для передплатників Spotify Premium.

Мініплеєр, як випливає з назви, призначений для того, щоб дати вам максимальний контроль над вашою музикою та подкастами з мінімальним втручанням. Наприклад, якщо ви хочете швидко пропустити трек, відрегулювати гучність або змінити режим повтору, вам більше не потрібно перемикатися у вікно Spotify – просто скористайтеся мініплеєром.

Мініпрогравач може змінювати свою форму на квадрат, прямокутник або “витончену смужку”, як показано вище. Він підтримує як музику, так і подкасти, і Spotify стверджує, що “він забезпечує збалансований досвід, однаковою мірою обслуговуючи як відео, так і музичний контент”. Він виводить відеоподкасти в режимі “картинка в картинці” з елементами керування, і ви можете змінювати розмір відеоплеєра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви натиснете на ім’я виконавця, назву пісні або обкладинку альбому, то відкриєте основний додаток Spotify. Мініплеєр знаходиться у правому нижньому куті десктопної програми Spotify, між кнопками регулювання гучності та повноекранного режиму.

Мініпрогравач плаває над іншими програмами, тому він не заважає вашому робочому процесу так сильно, як перемикання вікон, і його можна відкрити або закрити, не перериваючи процес прослуховування, оскільки він не замінює головне вікно Spotify.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.