Qualcomm підтвердила вихід чипсета Snapdragon 8 Gen 4 у жовтні 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Директор із маркетингу компанії Qualcomm Дон Макгуайр під час заходу Mobile World Congress 2024 (MWC 2024) підтвердив чутки про те, що потужний чипсет для смартфонів Snapdragon 8 Gen 4 вийде в жовтні поточного року.

Реклама

Менеджер зазначив, що чипсет отримає кастомний CPU Oryon і оновлену версію нейтронного процесора (NPU). За словами Макгуайра, така комбінація мікросхем є “вбивчою”.

Макгуайр не розкрив подробиць, але, за чутками, виробництвом нового CPU для Snapdragon 8 Gen 4 займеться тайванська TSMC, і це буде чип, виконаний за 3-нм техпроцесом.

Також є дані, що графічний процесор Adreno 830 у Snapdragon 8 Gen 4 набрав на 10% більше балів, ніж чип M2 від Apple в екстремальному стрес-тесті 3DMark Wild Life. Це важливо враховувати, тому що M2 призначений для більших і продуктивніших пристроїв, таких як комп’ютери Mac.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: