Samsung випустила карти пам’яті microSD, які працюють швидше за деякі SSD

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейський виробник електроніки Samsung представив нові карти пам’яті SD Express зі швидкістю читання до 800 МБ/с, що набагато швидше звичайних карт microSD.

Samsung заявляє, що нова карта SD Express на 256 ГБ запропонує швидкість послідовного читання в 2,5 раза вищу, ніж у карт пам’яті microSD UHS-II і в 1,4 раза вищу, ніж у SSD-накопичувачів SATA.

Інженери також впровадили технологію Dynamic Thermal Guard (DTG) для підтримки оптимальної температури карти SD Express під час тривалих сеансів використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найцікавіше, що і сюди Samsung примудрилася вставити улюблене багатьма словосполучення штучний інтелект. У прес-релізі компанії йдеться: “Наші нові карти microSD надають ефективні рішення для задоволення зростаючих потреб мобільних комп’ютерів і штучного інтелекту на пристроях”.

Нагадаємо, що в єдиних (поки що) смартфонах Samsung зі ШІ – Galaxy S24 – слот під карти microSD відсутній.

Ціни і терміни початку продажів нової карти пам’яті поки не розкриваються.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.