Apple ID можуть перейменувати на Apple Account

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Схоже, компанія Apple готується до масштабного ребрендингу відомого ідентифікатора Apple ID, плануючи перейменувати його в Apple Account. Джерела, знайомі з роботою Apple, повідомили виданню MacRumors, що компанія експериментує з новою назвою, і вона може бути представлена вже цього року.

Реклама

Apple ID – це обліковий запис, який дає змогу користувачам Apple отримувати доступ до таких сервісів, як iCloud і App Store. Можливість створення Apple ID і входу в систему доступна на всіх платформах компанії та існує вже понад десять років. За допомогою Apple ID користувачі можуть купувати додатки та музику, синхронізувати дані між пристроями бездротовим зв’язком за допомогою iCloud і здійснювати покупки в інтернет-магазині Apple, а також багато іншого.

Ребрендинг Apple ID в Apple Account очікується пізніше в 2024 році, ймовірно, одночасно з виходом iOS 18 (кодова назва Crystal) і macOS 15 (кодова назва Glow). Системні додатки отримають оновлення, що відображають цю зміну, як і веб-сайт Apple – якщо компанія вирішить використовувати новий брендинг.

Наразі неясно, чому Apple розглядає цю зміну, але важливо враховувати, що компанія часто готує кілька маркетингових назв перед запуском нових послуг або продуктів. Наприклад, у випадку з операційною системою для нещодавно випущеної гарнітури Vision Pro Apple використовувала три різні назви під час внутрішнього тестування – realityOS, xrOS і visionOS. Отже, є ймовірність, що з тих чи інших причин брендинг Apple Account не буде реалізовано.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: