Apple Vision Pro навряд чи отримає значні оновлення до 2027 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На думку аналітика Apple Мінг-Чі Куо, гарнітурі Vision Pro може знадобитися кілька років, щоб отримати серйозні апаратні оновлення.

Реклама

“В даний час передбачається, що нові моделі зі значними змінами в специфікації Vision Pro можуть надійти в масове виробництво не раніше 2027 року”, – заявив Куо.

Грунтуючись на останніх перевірках ланцюжка поставок, Куо вважає, що Apple не розпочинала роботу над другим поколінням Vision Pro або нижчою ціновою версією гарнітури з урізаними характеристиками. Проте дослідження та розробки можуть уже вестись.

Куо очікує, що модифікована Vision Pro надійде в масове виробництво наприкінці 2025 – на початку 2026 року, але, за його словами, Apple зосереджена на підвищенні вартості та поліпшенні виробництва, що змушує його вважати, що «користувацький досвід не відрізнятиметься від поточної моделі» . Можливо, про ці зміни навіть не буде оголошено громадськості, окрім потенційного зниження ціни для покупців.

Куо очікує, що Apple випустить Vision Pro в інших країнах до початку WWDC у червні. У США гарнітура з’явилася у продажу на початку цього місяця.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ