Apple Vision Pro навряд чи отримає значні оновлення до 2027 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На думку аналітика Apple Мінг-Чі Куо, гарнітурі Vision Pro може знадобитися кілька років, щоб отримати серйозні апаратні оновлення.

Реклама

“В даний час передбачається, що нові моделі зі значними змінами в специфікації Vision Pro можуть надійти в масове виробництво не раніше 2027 року”, – заявив Куо.

Грунтуючись на останніх перевірках ланцюжка поставок, Куо вважає, що Apple не розпочинала роботу над другим поколінням Vision Pro або нижчою ціновою версією гарнітури з урізаними характеристиками. Проте дослідження та розробки можуть уже вестись.

Куо очікує, що модифікована Vision Pro надійде в масове виробництво наприкінці 2025 – на початку 2026 року, але, за його словами, Apple зосереджена на підвищенні вартості та поліпшенні виробництва, що змушує його вважати, що «користувацький досвід не відрізнятиметься від поточної моделі» . Можливо, про ці зміни навіть не буде оголошено громадськості, окрім потенційного зниження ціни для покупців.

Куо очікує, що Apple випустить Vision Pro в інших країнах до початку WWDC у червні. У США гарнітура з’явилася у продажу на початку цього місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: