“Укрзалізниця” запускає спецпідрозділ з ветеранами та БПЛА для охорони інфраструктури

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Національний залізничний оператор України, “Укрзалізниця”, вживає нові заходи для забезпечення безпеки своїх об’єктів. Компанія планує створити спецпідрозділ, в якому ветерани візьмуть на себе важливу місію захисту залізничної інфраструктури, використовуючи безпілотні літальні апарати (БПЛА).

Дрони будуть застосовуватися для різних завдань, таких як протидія розкраданню майна на станціях та перегонах, виявлення порушень, контроль за крадіжками пального з локомотивів, інспектування інфраструктури під час воєнного стану, а також участь в розслідуванні транспортних пригод.

Передбачається, що першим етапом буде створення тестового підрозділу, на базі якого побудують мережу для подальшої ефективної роботи залізниці. Особливі курси та навчання з керування дронами, їх збірки та обслуговування будуть доступні для ветеранів-залізничників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ініціатива “Укрзалізниці” націлена не лише на забезпечення безпеки, але і на залучення ветеранів до важливої справи. Компанія прагне підняти стандарти безпеки на залізниці та забезпечити надійний захист важливих об’єктів у важливий період для країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.