Horizon Capital інвестує в житомирську компанію Viseven: деталі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Американська інвестиційна компанія Horizon Capital вирішила вкласти кошти в перспективну маркетингову компанію Viseven з міста Житомир. Ця компанія спеціалізується на наданні послуг у сферах фармацевтики та медико-біологічних наук.

Реклама

Viseven успішно працює на більш ніж 30 міжнародних ринках, регулярно впроваджуючи нові продукти, такі як фабрика цифрового контенту та хмарні CRM та CLM системи. Останні обладнані функціоналом для роботи без програмного коду та використання інструментів штучного інтелекту.

Заснована в Житомирі у 2009 році, Viseven налічує вже понад 700 фахівців і вважається міжнародним лідером у наданні технологічних маркетингових рішень для галузей фармацевтики та медицини.

За інформацією Forbes, компанія використовує передплатну модель, пропонуючи корпоративним клієнтам необмежений план за $200,000 на рік, а для менших компаній – оплату $0,2 за кожну завантажену одиницю контенту.

Інвестиція від Horizon Capital стала третьою з нового фонду компанії, Horizon Capital Growth Fund IV (HCGF IV), який на момент останнього закриття у грудні 2023 року досягнув обсягу в $328 млн.

Засновники Viseven – Наталія Андрійчук (СЕО), В’ячеслав Василенко (СОО) і Роман Василенко (СТО) – розпочали свій активний шлях у 2011 році, створюючи цифрові презентації для просування медичних продуктів та працюючи над автоматизацією створення контенту та його інтеграцією з CRM- та CLM-системами. Пізніше Viseven вийшла на світовий ринок та зараз має офіси в різних країнах, включаючи США, Польщу, Естонію та Індію.

Згідно із сервісом YouControl, дохід ТОВ «Візевен Європа» за 2022 рік склав понад 9,7 млн грн. Також варто відзначити, що основний дохід компанії становлять створення контенту та розробка комунікаційних стратегій, з контрактами вартістю від $200,000 до $4 млн.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоHorizon Capital

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ