Ярослав Ажнюк створює The Fourth Law: автономні модулі для FPV-дронів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Підприємець та голова Petcube, Ярослав Ажнюк, розпочав створення нової компанії – The Fourth Law. Оголошення про це з’явилося в його дописі на Linkedin.

Реклама

Перший продукт The Fourth Law націлений на вирішення важливих оборонних потреб України – розробку модуля автономності для FPV-дронів. Ажнюк слідкує за цією галуззю протягом півтора року і провів зустрічі з більш ніж двадцятьма командами та інженерами, які працюють в цьому напрямку.

“Повна автономність означає, що система може виконувати функції, які зараз виконує пілот, але без його участі, швидше, краще та точніше. Це кардинально змінює тактику використання FPV-дронів та їх можливості”, – пояснив Ярослав Ажнюк.

Наразі деталей про The Fourth Law не розкривається, але Ажнюк вже розпочав пошук фахівців для команди, зокрема інженерів та пілотів дронів.

Назва компанії вказує на три закони робототехніки, які сформулював Айзек Азімов. Важливо відзначити, що в грудні 2023 року Ярослав Ажнюк запустив Kremlingram – профільний сайт для вивчення потенційних загроз застосунку Telegram та його можливих зв’язків з кремлем.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: