Google впроваджує зміни в роботу Google Assistant та видаляє деякі функції: як це вплине на користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google оголосив про важливі зміни у роботі свого віртуального асистента Google Assistant. За сім років існування цей інструмент виявився неймовірно корисним для сотень мільйонів користувачів у всьому світі.

Основна мета змін – зосередитися на якості та надійності послуг. Однією з інновацій є припинення підтримки менш використовуваних функцій, щоб поліпшити ті, які користувачі використовують частіше.

З 26 січня певні функції будуть недоступні, але користувачі отримають повідомлення про це при їх виклику. Окрім того, у Google додають більшу єдність у взаємодії з додатком: тепер мікрофонний значок буде викликати результати пошуку відповідно до вашого запитання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що деякі функції, які раніше можна було викликати за допомогою мікрофону, тепер буде можливо активувати лише за допомогою команди «Hey Google» або довгого натискання на кнопку у додатку на Android або iOS.

Google наголошує, що ці зміни спрямовані на покращення зручності використання Assistant на різних пристроях та забезпечення доступу користувачів до найсучаснішої версії додатка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.