OpenAI відкриває GPT Store – маркетплейс, який обіцяє значно розширити можливості ChatGPT

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OpenAI, лідер у сфері штучного інтелекту, виводить на ринок GPT Store – маркетплейс персоналізованих додатків штучного інтелекту (ШІ). Про це повідомила компанія у своєму блозі.

GPT Store вбудований у популярний чат-бот ChatGPT і дозволяє користувачам знаходити та створювати ШІ для різних завдань, таких як викладання математики, дизайн наклейок та багато іншого.

Це нововведення відображає спробу OpenAI розширити використання ChatGPT, який отримав визнання завдяки своїй здатності генерувати якісний контент, але темпи зросту його популярності знизилися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами представників OpenAI, доступ до GPT Store спочатку буде надаватися користувачам платних тарифів ChatGPT. У подальших планах компанії – додати можливість монетизації для творців персоналізованих ШІ.

Листопадовий анонс GPT Store відбувся під підтримкою Microsoft. Однак через внутрішні труднощі, пов’язані із відставкою гендиректора та перенесенням запуску, проєкт був відкладений.

Крім того, OpenAI представила ChatGPT Team – версію для підприємств, де вони можуть використовувати ChatGPT для внутрішніх потреб. Вартість ChatGPT Team коливається від $25 до $30 за користувача на місяць.

OpenAI продовжує вдосконалювати свої продукти, прагнучи зробити штучний інтелект доступним та корисним для різних галузей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.