Twitter/X повертає заголовки у прев’ю посилань, але їх буде важко помітити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярна платформа Twitter/X вирішила повернутися до відображення заголовків у прев’ю посилань. Але новий формат виглядає крихітно, викликаючи обговорення серед користувачів.

Тепер, у веб-версії Twitter/X, дописи з посиланнями показують не лише зображення та назву сайту, але й заголовок статті чи назву веб-сторінки. Однак “новинка” має свої обмеження – заголовки відображаються мікроскопічним шрифтом.

Заголовок виводиться білим текстом на чорному тлі у лівому нижньому кутку прев’ю посилання. Він замінює назву сайту, яка тепер перенесена в новий рядок між прев’ю посилання та кнопками “Відповісти”, “Репост” і “Мені подобається”. Але через обмежений розмір прев’ю, довгі заголовки обрізаються, ускладнюючи їх читання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі нововведення доступно лише в онлайн-версії, але ймовірно, зміни швидко поширяться й на iOS. Тим часом Android-додаток Twitter/X так і залишає заголовки в їхньому оригінальному форматі.

Twitter/X спробував прибрати заголовки в серпні, але під тиском на Ілона Маска швидко повернув їх. Ці оновлення відбулися через невдоволення деяких видавців, які віддали перевагу публікаціям безпосередньо на платформі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.