Поставки гнучких телефонів зростуть у кілька разів до 2027 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільні телефони зі складним екраном стають дедалі популярнішими. За прогнозом, їхні поставки будуть стрімко наростати.

За прогнозом дослідницької організації TrendForce, обсяг поставок мобільних телефонів зі складним екраном у 2023 році оцінюють приблизно в 18,3 мільйона одиниць. Річний приріст становить 43%, але при цьому вони зайняли лише 1,6% ринку смартфонів у 2023 році.

Наразі найбільшим у світі постачальником мобільних телефонів зі складним екраном є компанія Samsung, але її ринкова частка впала з 82% у 2022 році до 68%. Шматок пирога почали ділити китайські виробники, зокрема Huawei, OPPO, Xiaomi, Honor.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з даними ринку складних екранів Китаю за третій квартал, опублікованими дослідницькою організацією CINNO Research, Huawei, як і раніше, залишається безперечним королем ринку складних екранів на китайському ринку, посідаючи перше місце з часткою 28,6%. За нею йдуть Honor, vivo, Samsung, Oppo, Xiaomi і Moto.

За прогнозом, до 2027 року поставки таких пристроїв перевищать 100 млн одиниць.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.