Поставки гнучких телефонів зростуть у кілька разів до 2027 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Мобільні телефони зі складним екраном стають дедалі популярнішими. За прогнозом, їхні поставки будуть стрімко наростати.

Реклама

За прогнозом дослідницької організації TrendForce, обсяг поставок мобільних телефонів зі складним екраном у 2023 році оцінюють приблизно в 18,3 мільйона одиниць. Річний приріст становить 43%, але при цьому вони зайняли лише 1,6% ринку смартфонів у 2023 році.

Наразі найбільшим у світі постачальником мобільних телефонів зі складним екраном є компанія Samsung, але її ринкова частка впала з 82% у 2022 році до 68%. Шматок пирога почали ділити китайські виробники, зокрема Huawei, OPPO, Xiaomi, Honor.

Згідно з даними ринку складних екранів Китаю за третій квартал, опублікованими дослідницькою організацією CINNO Research, Huawei, як і раніше, залишається безперечним королем ринку складних екранів на китайському ринку, посідаючи перше місце з часткою 28,6%. За нею йдуть Honor, vivo, Samsung, Oppo, Xiaomi і Moto.

За прогнозом, до 2027 року поставки таких пристроїв перевищать 100 млн одиниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: