Київстар запустив неймовірну акцію: в таке важко повірити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із найбільших мобільних операторів України, Київстар, завжди радує своїх абонентів різними вигідними пропозиціями та акціями. Не виняток і на цей раз, адже на сайті мобільного оператора з’явилася чергова цікава пропозиція для клієнтів.

Мобільний оператор оголосив, що абоненти домашнього інтернету “Київстар” відтепер можуть скористатися тарифним планом “Безлім LOVE UA” зі швидкістю 100 Мбіт/с та абонентською платою 50 грн за перші шість місяців і 100 грн на місяць у подальшому.

Тарифний план “Безлім LOVE UA” доступний тільки для нових абонентів домашнього інтернету в містах, де “Київстар” надає послуги фіксованого зв’язку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абоненти також можуть збільшити швидкість до 1 Гбіт/с.

Плата за це становить 50 грн на місяць і додається до базового тарифу. Щоб підключитися до гігабітного інтернету, необхідно переконатися, що ваш будинок технічно підтримує таку швидкість.

Щоб підключити тарифний план Безлім LOVE UA, залиште заявку на підключення за посиланням .

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.