Що кажуть у Binance щодо злету біткоїна до вартості понад 39 тисяч доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кирило Хомяков, керівник Binance у Центральній та Східній Європі (ЦСЄ) та Центральній Азії, прокоментував подолання біткоїном позначки у 39 000 доларів США. За його словами, це історичний момент для ринку, на який всі чекали з травня 2022 року.

За словами пана Хомякова, з початку 2023 року біткоїн виріс на 140%. Це вплинуло на настрої на ринку криптовалют.

“Зараз ринок криптовалют знову наближається до історичного моменту, на який всі чекали з травня 2022 року. Біткоїн перетнув позначку ATH (історичний максимум). Востаннє він перетинав позначку в 42 000 доларів. Вперше біткойн почали торгувати у квітні 2022 року. Під час першого зростання криптовалюти її ринкова капіталізація досягла 809,6 млрд доларів США (за даними CoinMarketCap). Темпи зростання біткоїна з початку 2023 року становлять 140%, що, безумовно, вплинуло на настрої на криптовалютному ринку”, – говорить Хом’яков.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загальна капіталізація ринку криптовалют досягла піку в 1,54 трильйона доларів США у 2023 році, значною мірою завдяки можливому затвердженню біткоїн ETF та очікуваному зниженню процентної ставки Федеральною резервною системою США у 2024 році. За оцінками багатьох аналітиків, біткойн може досягти 100 000 доларів США у 2024 році, і всі вони сходяться на думці, що це зростання має бути пов’язане з ETF. Вся індустрія цифрових активів стежить за заявами великих гравців, таких як BlackRock, в очікуванні першого американського біткойн-біржового ETF.

“Говорячи про технічні фактори, аналіз показує, що наступний опір для біткоїна буде на рівні 42 330 доларів США, оскільки бичачий тренд продовжується, незважаючи на відносно низький відкритий інтерес (OI). Деякі аналітики припускають, що біткойн може досягти 60 000 доларів США до наступного періоду напіврозпаду в квітні 2024 року. Підсумовуючи, можна з упевненістю сказати, що поточні ринкові умови вказують на те, що криптовалюти, ймовірно, переживуть колосальне зростання у 2024 році. Як і слід було очікувати від біткойн-ETF, на ринку, ймовірно, зростатиме ентузіазм, який може підняти біткойн і криптовалютний ринок в цілому до нових висот. Однак, як і з будь-якою іншою інвестицією, бажано дотримуватися правила DYOR (do your own research), перш ніж інвестувати в криптовалюти”, – додав пан Хомяков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.