Який банк можна обрати для отримання пенсій та субсидій

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Пенсійний фонд України роз’яснив , що одержувач пільг та субсидій самостійно обирає спосіб отримання виплати. Він може отримувати кошти через відділення поштового зв’язку чи через банк. Фінансова установа для отримання виплати одержувач допомоги також обирає самостійно.

Реклама

Актуальний перелік уповноважених банків розміщено на сайті Міністерства фінансів України.

Нарахування та виплата пільг та житлових субсидій на період дії військового стану на територіях адміністративно-територіальних одиниць, де структурні підрозділи із соціального захисту населення не мали можливості забезпечити підготовку виплатних документів та проведення фінансування, здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 № 215 «Про особливості нарахування та виплати грошової допомоги, пільг та житлових субсидій на період дії військового стану».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: