UNITED24 передав військовим 5000 бойових дронів в рамках Операції «Єдність»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фандрейзингова платформа UNITED24 взяла на озброєння військ ще 5000 FPV-дронів у рамках Операції «Єдність», повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

“Спеціально, щоб окупанти зазнали неприємних сюрпризів “під ялинку”. Кожен дрон оснащено кумулятивними та осколково-фугасними снарядами. Таким чином, наші військові отримали не просто дрони, а повноцінних “пташок” готових до бойових дій”, – заявив Федоров.

Крім того, Фонд Притули, школа «Боривітер» та Uklon також надішлють військам 2000 FPV-дронів та 200 9-дюймових FPV-дронів «Мамонт», закуплених у рамках ініціативи «Рій помсти». Про це повідомив Сергій Притула.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фонд Сергія Притули оголошує новий збір “Рій помсти 2.0”, оскільки Збройним Силам України потрібно ще більше FPV-дронів. Мета збору – 100 млн грн для закупівлі 5000 FPV-дронів та супутнього обладнання.

Приєднатися до збору можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОМихайло Федоров

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.