Apple задумалася про бюджетну версію свого найдорожчого смарт-годинника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, Apple працює над доступною версією свого найдорожчого смарт-годинника Apple Watch Ultra. Про це повідомляє видання Digit, посилаючись на знімки загадкового гаджета Apple, які раніше опублікувала Федеральна комісія зі зв’язку США

Судячи із зображень, нові Watch Ultra, найімовірніше, матимуть знайомий зовнішній вигляд, характерний для Apple Watch Ultra 2, зі звичайним розташуванням цифрової заводної голівки, кнопки дії, решіток динаміків, мікрофонів і багато чого іншого. Однак, як пише Digit, при більш уважному розгляді можна побачити явні відмінності, які натякають на те, що FCC опублікувала знімки бюджетної версії Apple Watch Ultra.

І Watch Ultra, і Watch Ultra 2 оснащені міцним титановим корпусом аерокосмічного класу з металевою кнопкою дії і задньою панеллю з кераміки і сапфірового скла відповідного кольору. Однак, згідно із зображеннями FCC, нові Watch Ultra можуть мати чорну керамічну задню панель, що нагадує Apple Watch Series 9. Примітно, що оновлена кнопка дії зроблена з пластику, що також натякає на доступність пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.