Як покращити якість сигналу мобільного зв’язку Vodafone, Київстар та lifecell: деталі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Українців навчили, як покращити якість мобільного сигналу на смартфонах Vodafone, Київстар та Lifecell.

Реклама

Так, ви можете покращити якість сигналу свого мобільного телефону самостійно.

По-перше, спробуйте вимкнути сервіси, які ви зараз не використовуєте, такі як Bluetooth, NFC та Wi-Fi. Це одразу покращить мобільний сигнал, оскільки ці функції можуть сповільнювати роботу мережі.

Ще один крок до вирішення проблеми – зняти чохол з телефону.

“Чохли для телефонів різняться за рівнем захисту та товщиною, від тонких гелевих до товстіших, міцніших, з металевими вставками для покращення ударостійкості. Але, звичайно, великі, товсті чохли можуть не пропускати сигнал телефону належним чином. На щастя, з’ясувати, чи перешкоджає чохол сигналу, дуже легко – просто зніміть його і перевірте. Якщо сигнал покращився, подумайте про те, щоб зробити чохол тоншим, ніж ви зазвичай використовуєте”, – пише видання.

Крім того, батарею потрібно заряджати. Як уже згадувалося вище, батареї живлять все, і сигнал телефону не є винятком. Низький заряд батареї може вплинути на здатність телефону приймати сильний сигнал і продуктивність.

Він також споживає заряд батареї при підключенні до вишок стільникового зв’язку, а ще більше – якщо сигнал поганий і постійно відключається. Таким чином, заряджений мобільний телефон може більш стабільно підключатися до сигналу і отримувати найкращий прийом.

“Якщо ви подорожуєте, обов’язково візьміть із собою портативний зарядний пристрій, щоб ваш мобільний телефон завжди був у робочому стані”, – йдеться у публікації.

Четвертий крок – оновити операційну систему мобільного телефону, щоб підвищити швидкість передачі даних. Такі оновлення часто включають підтримку передових мережевих технологій і послуг, пропонованих операторами зв’язку, а також виправлення помилок з’єднання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ