YouTube розкрив нові функції, які будуть доступні тільки платним передплатникам сервісу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім раннього доступу до експериментальних функцій, передплатники YouTube Premium отримають доступ до промоакцій і спеціальних пропозицій від партнерів компанії, а також до поліпшеної якості відео та особливих значків.

Серед експериментальних функцій, доступних для преміум-користувачів, варто відзначити новий інструмент конверсаційного ШІ.

Ця функція, доступна поки що тільки англійською мовою, починає поширюватися серед обмеженого числа користувачів YouTube Premium у США на пристроях Android. Після реєстрації в новій функції, користувачі зможуть ставити запитання про відео, натиснувши на кнопку “Ask” під обраними роликом.

Ще одна експериментальна функція для преміум-користувачів – це новий спосіб організації коментарів за допомогою ШІ. Вона призначена для творців контенту і дозволяє їм використовувати зведення коментарів для швидкого входження в обговорення на своїх відео.

Нарешті, YouTube впроваджує значки, які демонструють досягнення преміум-користувачів на платформі. Ці значки доступні тільки для тих, хто старше 18 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.