У 2024 році Apple здивує шанувальників – Bloomberg

The X app, formerly known as Twitter is seen on an iPhone in this photo illustration taken on 10 November, 2023 in Warsaw, Poland. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступна прошивка iPhone, а саме iOS18 і пізніші версії, буде амбітним і переконливим оновленням з функціональними і візуальними поліпшеннями. Окрім нового дизайну та ключових варіантів, Apple прагне підвищити продуктивність та безпеку, повідомляє Bloomberg, посилаючись на джерела в компанії.

Незрозуміло, що саме з’явиться в IOS18, але є інформація про велику прихильність до штучного інтелекту. Він може надати вам розумні варіанти відповідей у iMessage, створені списки відтворення Apple Music та більш просунуту Siri.

Прошивка цього покоління повинна стати найбільшою з 2020 року. Потім вийшла iOS14 і запропонувала попрацювати з віджетом на головному екрані. iPhone16 отримає значну частину оновлення, і лише кілька нових функцій будуть надані попереднім моделям.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.